Pääsiäisloma Englannissa

Pääsiäisloma Englannissa on yleensä kaksi viikkoa, mikä on mun mielestä tosi pitkä aika! Tai no siis ainakin mun host-perheen lapset olivat kaksi viikkoa lomalla. Joissain muissa kouluissa tämä loma saattaa olla lyhyempi. Tänään pojat menivät takaisin kouluun ja   mulla oli viimeinen työpäivä au pairina tässä perheessä...


Ensimmäisen lomaviikon puolessa välissä hyppäsin Ashleyn kyytiin ja me ajoimme pohjoiseen päin paikkaan nimeltään Sleap. Ashleyn vanhemmat omistavat ison matkailuauton (RV=recreational vehicle) ja käyvät keväisin ja kesäisin sen kanssa monissa tapahtumissa, joihin tulee muitakin matkailuautojen omistajia. Menimme siis yhteen miittiin heidän kanssaan muutamaksi päiväksi ja nukuimme Ashleyn vanhempien matkailuautossa. Ashleyn isosisko ja tämän perhe saapuivat alueelle myös. Me pidimme Ashleyn kanssa jatkuvasti seuraa tämän isosiskon lapsille pelaillen kortti -sekä lautapelejä, jalkapalloa, rugbyä, pesäpalloa sekä frisbeegolfia, haha.Tapasin tuossa miitissä paljon uusi ihmisiä. Nauroin paljon, annoin haleja monille koirille ja söin hyvin. Yhtenä yönä lämmitys meni pois päältä ja tämän vuoksi sain pienen flunssan, joka kesti noin viikon. Sain sen onneksi kuitenkin karkoitettua viime viikolla. Muutama päivä oli hyvä päivä ja muutama päivä oli todella sateista, mutta meillä kaikilla oli silti hauskaa! Sain pienen lomat itsekin siis tuossa pääsiäisloman aikana, mikä oli todella mukavaa! Olemme menossa taas uuteen miittiin tämän viikon torstaina. Odotan sitä todella innolla!Tuon pääsiäisloman aikana ostin pojille vähän kaikenlaista kiitokseksi näistä kaikista yhdeksästä kuukaudesta. Yhtenä päivänä kävimme paikallisessa kioskissa ostamassa hieman herkkuja ja suuntasimme lähipuistoon niitä syömään. Kioskista pojat nappasivat mukaansa myös jalkapallolehdet, joita he lueskelivat takaisin kotiin saavuttuamme. Muutama päivä ennen tätä me päätimme leipoa hieman pääsiäisaiheisia keksejä. Pojat nauttivat tästä kovasti!Viime torstaina toinen pojista meni jalkapallokerhoon. Halusin tehdä jotain tuon pienemmän 6-vuotiaan kanssa, joten me päätimme hypätä junaan ja mennä keilaamaan kaupungin keilahalliin. Ennen meidän keilailuvuoroa pelasimme hieman erilaisia kolikkopelejä keilaratojen vieressä. 6-vuotiaan iloksi me voitimme yhdessä pelissä bonuksen, josta sai 500 pientä lippua, joilla pystyi sitten ostamaan jotain alueella sijainneesta kioskista. 605 lipulla tämä pikkupoika päätti ostaa hieman herkkuja ja hymiökuulokkeet, haha.

Keilaaminen oli hauskaa. Pelasimme kaksi erää, joista ensimmäisen voitin minä ja toisen tuo 6-vuotias hupsuttelija. Matkalla kotiin me poikkesimme muutamaan kauppaan ostamaan hieman lisää pieniä hauskoja juttuja, kuten muun muassa sateenkaarijalkapallon sekä puuhalehtiä. Tuo päivä oli todella mukava ja tulen muistelemaan sitä lämmöllä tästä perheestä lähtiessäni tänä iltana.
Mitä muuta tein pääsiäislomalla? Pakkasin laukkujani ja muutin ne eilen pois tästä talosta Ashleyn taloon. Olen myös tehnyt mukavia ja pitkiä lenkkejä lähiseuduilla, käynyt kaupungissa ostoksilla, tehnyt ruokaa, suunnitellut tulevaisuutta, nähnyt kavereita ja sanonut heippoja sekä paketoinut Ashleyn syntymäpäivälahjoja, sillä hän täyttää 21 huomenna.Kävin myös Brightonissa mun host-perheen kanssa viime lauantaina. Söin kiitosillallisen heidän kanssaan mun valitsemassa ravintolassa. Koko päivä oli todella ihana, mutta en pystynyt olla ajattelematta sitä totuutta, että tulen muuttamaan pois tästä perheestä tänään maanantaina 16.4.2018.Lisää löydät Instagramista (ainoorvokkii) !!

Kommentit

Suositut tekstit