Irtiotto arjesta

Olen viimeiset 5 viikkoa kuljeskellut täällä Englannissa lähinnä yksikseni. Olen nähnyt monia uusia kaupunkeja ja puistoja. On myös jotenkin hassua, että kesäloma on edelleen käynnissä tässä maassa. Siihen tulee kuitenkin muutos syyskuun alussa. Vaikka olenkin nauttinut kesälomasta poikien kanssa (sekä ilman heitä), odotan innolla koulujen alkamista ja arkeen palaamista.

Koska koulut alkavat, uusia au paireja saapuu enemmän tänne minunkin lähelle. Olen tästä todella innoissani, sillä yksinäisyys on alkanut jo hieman kalvamaan, haha. Myös Lontoon vetää meitä au paireja puolensa. Toivottavasti tulen viettämään tulevia viikonloppujani siellä suunnassa ystävieni seurassa. On mukavaa saada oman ikäistä seuraa vaihteeksi!

Vaikka sainkin host-vanhemmiltani kuulla, että Ashfordissa ei ole kamalasti mitään erikoista, halusin silti maksaa meno-paluulipusta 11 puntaa ja vierailla tässä kaupungissa. Kaupunki itse ei tosiaan ollut sen kummoisempi ainakaan omasta mielestäni. Sen sijaan juna-aseman lähellä oleva puisto oli todella nätti. Yksinkertainen, mutta nätti. Kävellessäni nurmikkoalueita erittelevillä poluilla muutama brittiperhe grillasi ruokaa ja pelasi iloisesti lasten kanssa pallopelejä vihreällä nurmikolla. Heillä näytti olevan niin mukavaa, että teki mieli mennä itse mukaan, haha.



Tällä viikolla olen käynyt monesti läheisessä kaupungissa hoitamassa milloin mitäkin menoa. Eilen seikkailin noin neljällä eri rannalla erään paikallisen ystäväni kanssa. Oli tuulista, mutta sää oli muuten meidän puolellamme. Vierailimme muun muassa Camberissa. Vesi oli noussut aivan älyttömästi edelliseen kertaan verrattuna!



Itse asun lähellä merta Suomen puolella. Tuntuu siis hieman omituiselta, että en voi enää kävellä rannalle kymmenessä minuutissa. Sen sijaan sinne pitää ajaa vajaa tunti autolla...! En siis pääse tuntemaan tuulta hiuksissani, kuuntelemaan aaltojen kohinaa, kahlaamaan rantavedessä jne. niin useasti. Onneksi ystäväni otti eilen vapaata töistä ja vei minut meren äärelle. Kiitokset siitä siis hänelle! x



Saan ilokseni muutaman vieraan Suomesta tänne tänä viikonloppuna. Suunnitelmissa olisi siis matkustaa junalla Lontooseen ja viettää siellä ainakin viisi päivää turistinähtävyyksien parissa!

Lisää löydät Instagramista (ainoorvokkii) !!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit