Hastings

Hastings on rannikkokaupunki Englannin Itä-Sussexissa. Itse pidän sen rannasta, mutta itse kaupungista en niinkään. Englannissa on kivisiä -sekä hiekkaisia rantoja. Ranta tuolla Hastings -kaupungissa on kivinen. Muistan, kun ensimmäisenä viikonloppuna täällä ollessani menin mun host-perheen kanssa Whitstableen (toinen rantakaupunki) ja sielläkin oli kivinen ranta! Suomessa ei oikein tuollaisia rantoja ole ja siksi olin silloin (ja olen kyllä edelleenkin...) tosi innoissani, kun näin sellaisen ensimmäistä kertaa, haha.



Ashleyn piti toimittaa muutama näyte parille asiakkaalle Hastingsin alueella. Tämän jälkeen me suuntasimme rannalle. Ilma oli jokseenkin tuulinen. Meillä oli suunnitelmissa mennä minigolf-radalle rannan tuntumaan, mutta autosta ulos astuessa tajusimme, että ilma oli aivan liian tuulinen muutaman tunnin minigolfaamiselle... Ash ei edes ottanut takkiaan mukaan. En vieläkään oikein ymmärrä, että miksi... mulla on AINA takki mukana. Kaikesta tästä huolimatta me päädyimme siis ostamaan fish&chips -lounaat rannan kioskista ja kävelemään ympäri rantaa kahdestaan. Aurinko pastoi ihanasti, mutta kova tuuli tavallaan pilasi sen kesäisen tunnelman.




Itse en haluaisia Hastingsin alueella asua, mutta sinne on aina mukava mennä, kun on ikävä rantaa, merta ja sen tuulta. Lisäksi kala on aina rantakaupungeissa parempaa ainakin Ashleyn mukaan!


Lisää löydät Instagramista (ainoorvokkii) !!

Kommentit

Suositut tekstit