Sateinen reissu

Tämän viikon alussa kävimme nopeasti jo useaan kertaan käydyssä Leeds Castle -nimisessä linnassa. Tällä kertaa reissu oli melko sateinen ja me molemmat kastuimme jokseenkin paljon. Meillä ei siis kummallakaan ollut sateenvarjoa mukana, mikä pitäisi todellakin olla täällä Englannissa kulkiessa, haha.

Linnan hyvin luonnollisessa puutarhassa kasvoi erilaisia kukkia ja jotkut niistä olivat juuri puhkeamassa kukkaan. Täällä ilmat ovat olleet todella lämpimiä viime aikoina! On ollut ihanaa nähdä pieniä kevään merkkejä siellä täällä.



Päädyimme jossain vaiheessa seikkailemaan linnan puutarhassa (lähinnä lapsille) tarkoitetussa labyrintissa. Etsimme labyrintin keskustaa vaikka kuinka kauan, haha. Loppujen lopuksi löysimme sen ja pääsimme ulos todella hienon maanalaisen käytävän kautta.



Kurkistimme myös itse linnaan sisälle. Itse olinkin sen jo nähnyt, mutta Ash ei ollut. Kiertelimme sisällä kymmenissä eri huoneissa noin puolisen tuntia. Sisällä oli paljon peruskoululaisia opettajineen, joten oli melko ahdasta liikkua.



Sateen muuttuessa hieman häiritseväksi ja kovemmaksi lähdimme tallustelemaan autolle päin. Meillä molemmilla oli myös melkoinen nälkä ja päädyimmekin lounastamaan melko pian linnasta lähdön jälkeen, haha. Leeds Castle oli edelleen todella kaunis. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kävisin siellä mieluiten kesäisin kauniilla säällä kukkien kunnolla kukkiessa ja kaikkien kioskien jne. ollessa auki!


Lisää löydät Instagramista (ainoorvokkii) !!

Kommentit

Suositut tekstit