Seven Sisters -kalliot

Viime vuoden toiseksi viimeisenä päivänä me ajoimme sateen läpi Eastbourneen kävelylle. Alueella oli useita kävelyreittejä, mutta meillä oli tarkoituksena mennä katsomaan National Trust -järjestön omistamaa rantaa ja Seven Sisters -kalliojyrkänteitä. Me päädyimme vahingossa kuitenkin Cuckmere Haven nimiselle yleiselle rannalle, haha.


Rannalle kävely kesti hieman vajaat 20 minuuttia. Polku läpi Seven Sisters Country Parkin oli märkä ja lätäköitä oli joka puolella, mikä hidasti kävelemistä entistä enemmän. Polku rannalle oli tehty kallioista irronneesta kalkista. Sen ollessa kosteaa meidän molempien kengät olivat täynnä valkoisia pilkkuja, haha. Olin hieman kateellinen niille ihmisille, joilla oli jalassa kumisaappaat...



Ranta oli kivinen ja aivan järkyttävän tuulinen. Tuuli muuttui kuitenkin voimakkaammaksi, kun me kiipesimme yhdelle niistä seitsemästä kalliosta. Näkymät olisivat kuulemma olleet hienommat, jos ei olisi ollut niin sumuista. Ashley sanoi, että me olisimme ehkä voineet nähdä Ranskan rannikon tuolta kyseiseltä kalliolta. Harmillista, että niin ei käynyt. Päätimme kuitenkin, että me menisimme tuonne vielä uudelleen hieman keväämmällä.



Olin todella iloinen, että me pääsimme käymään Seven Sisters -kalliojyrkänteiden luona. Sumu, voimakas tuuli ja pieni tihkusade olivat harmillisia, mutta muuten tuo pikkuinen reissu oli ihana lopetus vuodelle 2017. Joulun aikana me ei oikeastaan päästy olemaan vain kahdestaan. Jouluna kuuluu viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa ja niin me teimmekin. Halusimme molemmat lähteä neljän seinän sisältä muiden ihmisten ilmoille. Tavoitteena olisi käydä mahdollisimman monessa National Trust -järjestön omistamassa paikassa ennen kuin meidän molempien jäsenyys loppuu. Aikaa on siis tämän vuoden syksyyn saakka!



Lisää löydät Instagramista (ainoorvokkii) !!



Kommentit

Suositut tekstit