Notting Hill

Eräs unkarilainen ystäväni muutti hieman yli viikko sitten Lontooseen. Alkuviikosta päätettiin, että nähdään sen viikon lauantaina. Niin siinä sitten kävi, että matkustin lauantaiaamuna Lontooseen. Oli ihanaa nähdä ensimmäistä kertaa tätä tyttöä. Hän työskentelee au pairina myös, joten juttua tästä englantilaisten lasten parissa työskentelystä ainakin riitti!

Eräässä kahvilassa istuessa päätimme spontaanisti lähteä Porttobello Road Marketin kautta Notting Hill:n alueelle. Mielessämme oli lähinnä katsella noiden alueiden kauniita ja hyvin vanhoja rakennuksia. Jossain vaiheessa mieleemme juolahti lähteä myös metsästämään Notting Hill -elokuvassa esiintynyttä kirjakauppaa sekä toisen päähenkilön (William) asuntoa. Googlen avustuksella saatiin osoitteet molempiin paikkoihin ja se oli menoa sitten.



Paikka kuhisi ihmisiä, vaikka ilma oli sateinen. Saimme otettua monia nättejä kuvia ennen itse Notting Hill:n alueelle pääsemistä, haha. The Travel Book Shop me löydettiin nopeasti. Se oli muutettu elokuvan myötä matkamuistoja myyväksi kaupaksi. Sisältä se oli kuitenkin yhä samanmallinen. Katosta roikkui melko suuri juliste Notting Hill -elokuvasta. Lisäksi tuotevalikoima sisälsi monia elokuvaan viittaavia tuotteita.



Williamin asunto oli hieman haastavampi löytää. Kävelimme aluksi ainakin kolme korttelia liian pitkälle. Lopulta löysimme tämän kyseisen rakennuksen. Talon ovi oli sininen ja numero oli 280. Oli todella siistiä vaan seisoa siinä ja ajatella: "Tässä sitä elokuvaa kuvattiin". Kuulin jälkeenpäin, että elokuvassa näkynyt sininen ovi on myöhemmin myyty eteenpäin monilla tuhansilla punnilla. Ovi, joka asunnossa on tällä hetkellä, ei siis ole alkuperäinen. Mua tämä tieto ei kuitenkaan hetkauttanut lähes mitenkään. Saatiin silti kivoja kuvia ja muistoja paikan päältä!



Lisää löydät Instagramista (ainoorvokkii) !!

Kommentit

Suositut tekstit